coole knikkerbaan uitbreidingsset 'toverpoort'

coole knikkerbaan uitbreidingsset 'toverpoort'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ30528

Haba Kullerbü (43)

Dubbel zoveel knikkerplezier met deze coole toverpoort. Knikkers en auto's zullen de poort magisch openen en er snel doorheen razen! Deze...

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Dubbel zoveel knikkerplezier met deze coole toverpoort. Knikkers en auto's zullen de poort magisch openen en er snel doorheen razen! Deze uitbreidingsset kan als aanvulling dienen voor elke Kullenbü knikkerbaan van HABA.

Geschikt voor kinderen van 2 tot 8 jaar.
Inbegrepen:
1 toverpoort
1 zuil
2 voeten
2 verbindingsstukken


Leeftijdvanaf 2 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.19.415.80.518
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :302163

Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories