coole knutselset 'splitpen figuurtjes'

Staat: Nieuw product

DJECO

Djeco Petits Cadeaux (55)

Ontdek hoe leuk en creatief knutselen kan zijn met deze prachtige doos van Djeco. De doos bevat splitpennen, kartonnen onderdelen en stokjes om...

7,15 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09680

Ontdek hoe leuk en creatief knutselen kan zijn met deze prachtige doos van Djeco. De doos bevat splitpennen, kartonnen onderdelen en stokjes om zelf aan de slag te gaan. Kleur eerst de onderdeeltjes in en hang ze daarna aan elkaar met splitpennen. Zo heb je leuke bewegende figuurtjes van karton. Een handig boekje wijst je stapsgewijs de weg naar schitterende bewegende kunstwerkjes. Inhoud: 34 splitpennen, 6 stokjes, 3 kartonnetjes met onderdelen. Geschikt voor creatieve kids van 6 tot 11 jaar. Maak je keuze uit de leuke varianten.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
221230.12
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco Petits Cadeaux
Inspiratie en stories