poupée Fabian 34 cm

Coole lappenpop - Fabian *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ26593a

poppen wereld van Haba (53)

"Hallo, ik ben Fabian. Het liefste speel ik voetbal met mijn vrienden. Ik ben de beste aanvaller van de ploeg en maak de meeste doelpunten." Met...

42,50 €

29,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

"Hallo, ik ben Fabian. Het liefste speel ik voetbal met mijn vrienden. Ik ben de beste aanvaller van de ploeg en maak de meeste doelpunten." Met hoodie, broek en schoenen. Lichaam gewatteerd, haar van chenille. Fabian is 34 cm groot. Materiaal: polyester.

Met het speelgoed van HABA bevorder je de ontwikkeling van jouw kind. Het hoogwaardig design van vorm en kleur stimuleert de zintuigelijke waarneming en zorgt voor aan de leeftijd aangepaste ervaringen. Met HABA leert jouw kind de wereld spelenderwijs kennen.

 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
17.711.142.70.443
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301706

Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories