schooltas large 'bliksem'

Coole large schooltas - Bliksem

Staat: Nieuw product

ENGEL.

KZ40325

Duurzame tassencollectie van ENGEL. (79)

Overal ter wereld zie je ’s morgens hetzelfde ritueel; kinderen die hun boekentas aan de schouders hangen voor een nieuwe dag op school. En zeg nou zelf, als je toch elke dag met zo’n tas op stap gaat dan kan je maar beter een hele mooie hebben.

59,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 11.87

KleurMeerkleurig
CollectieThunder
TypeSchooltassen

Zoals deze nieuwe extra ruime schoolrugzak van ENGEL. Daar past alles in wat je nodig hebt. En nog een beetje meer!

Wolken zijn wonderbaarlijke creaties van de natuur. Sommige zijn net een donzen dekbed of lijken op een dier. Uit onze ENGEL. wolk valt straks een pittig donderbuitje maar daarna gaat zeker de zon weer schijnen. (ontwerp Anouk Pruim)

De buitenzijde van de schooltas is gemaakt van gerecyclede frisdrankflessen. Dat zie je niet maar is wel leuk om te weten. En vriendelijker voor het milieu bovendien. Aan de binnenzijde vind je twee vakken en een naamlabel. Sluiten doe je de tas met twee klik-gespen. Dragen kan op je rug of met het handvat. En kleine dingetjes berg je op in de twee voorvakken.

Formaat: 37 x 14 x 28 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.140.280.370.6
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!
Collectie Duurzame tassencollectie van ENGEL.
Inspiratie en stories