sac à langer 'gold label' avec sac tout-en-un amovible

coole luiertas met uitneembare all-in-one tas

Staat: Nieuw product

Lässig

Op stap met de kleine spruit? Dat doe jij liefst in stijl! Deze luxueuze luiertas in imitatie reptielenleer past perfect bij hippe mama's....

134,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Op stap met de kleine spruit? Dat doe jij liefst in stijl! Deze luxueuze luiertas in imitatie reptielenleer past perfect bij hippe mama's. Terwijl de tas beantwoordt aan alle noden van moeder en kind, combineert hij mulitfunctionaliteit met trendy design. Daar kon je vroeger alleen maar van dromen.

Deze zeer gedetailleerde luiertas bevat echt alles wat een kersverse moeder nodig heeft. Bij de tas hoort een verschoningsmatje in een zakje onderaan en een losse all-in-one tas met een geïsoleerde ritsvak voor de fles, 4 zijzakjes aan de buitenkant en een ritsvak en drie kleine vakjes binnenin. Deze uitneembare all-in-one tas heeft praktische handvaten. De grote schoudertas heeft binnen geïntegreerde gsm-vakjes en twee netzakjes. Verder zijn er nog twee ritsvakken aan de buitenkant. De bijgeleverde buggyclips en een verstelbare schouderband maken het plaatje compleet.

Materiaal: 100% polyester zonder gebruik van PVC, cadmium, nikkel, azo componenten en ftalaten.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4020261.1
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.

product referentie :LSB174139