Coole PlanMini 3D Kubus

Compact en uitdagend spel in blikken doosje

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT129

Heb je een echte puzzelkampioen in huis of wil je wat verder gaan dan de traditionele legpuzzel? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou: de PlanMini 3D Kubus van PlanToys met 9 stukjes in geschilderd en blank hout.

Zoek samen of alleen naar de juiste manier om ze in elkaar te passen. Goed voor eindeloos veel puzzelplezier!

9,69 €

7,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : STOP

SamenstellingenHout
CollectiePlan Mini
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken

Heel de familie kan aan de slag met deze leuke 3D Kubus puzzel van het ecologische Plan Toys. Het vraagt wat geduld, probleem oplossend denken en inzicht om de houten kubus op te bouwen met de 9 L-vormige houten blokken.

Wij zijn helemaal fan van de Plan Mini-serie van Plan Toys, het zijn stuk voor stuk leuke spelletjes verpakt in een handig tinnen doosje. Ideaal om mee te nemen of om onderweg te spelen, neemt ook niet veel plaats in in de spelletjes kast en maakt een heel fijn geschenkje voor kleine speelvogels.

Afmetingen: 5,3 x 5,3 x 5,3 cm

Materiaal: hout

Leeftijd: 3 - 99 jaar

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze dus!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.19
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.