chouette balançoire aéroplane

Coole schommel - Vliegtuig

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13648

Vlieg door de kamer met deze geweldige schommel. Perfect voor kleine en grotere vliegeniers! De vliegtuigschommel is in hoogte verstelbaar. Het...

139,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8349

Vlieg door de kamer met deze geweldige schommel. Perfect voor kleine en grotere vliegeniers! De vliegtuigschommel is in hoogte verstelbaar. Het zitvlak kan door een verstelbare riem aan de grootte van het kind worden aangepast. Maximale belastbaarheid 30 kg. Geschikt voor kids vanaf 1 jaar. Materiaal: polyester, afwasbaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3639.151.42.87
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.