set de 3 chouettes bateaux pour le bain

coole set badbootjes

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17287

Blub, blub! Deze set van drie bootjes brengt badplezier voor de kleinsten. Zo kunnen ze tijdens hun dagelijkse schrobbeurt spannende...

17,95 €

Add to my wishlist

Blub, blub! Deze set van drie bootjes brengt badplezier voor de kleinsten. Zo kunnen ze tijdens hun dagelijkse schrobbeurt spannende watereffecten ontdekken. Wassen was nog nooit zo leuk! Of je kan ze natuurlijk ook gewoon meenemen naar het zwembad. Materiaal: hoogwaardig polypropeen. Afmetingen duikboot: 13x9x8 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.211.127.20.273
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :5731