set de 2 emporte-pièces 'mains' ou 'pieds'

coole set van twee uitsteekvormjes

Staat: Nieuw product

Birkmann

Een schattig koekje? Met deze set van twee uitsteekvormpjes in de vorm van handjes of voetjes maak je de allersnoezigste koekjes in een...

4,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Een schattig koekje? Met deze set van twee uitsteekvormpjes in de vorm van handjes of voetjes maak je de allersnoezigste koekjes in een handomdraai. Je bakt er niet enkel koekjes mee; je kan er ook rolfondant of marsepeinen vormpjes mee maken. En die passen dan weer als versiering op een cupcake of op een taart. Bovendien maken deze koekjes het verjaardagsfeest van jouw kleine spruit helemaal compleet. Gouden tip: na het bakken kan je je overheerlijke koekjes extra pimpen met wat glazuur. Materiaal: roestvrij staal. Inhoud: set van twee uitsteekvormpjes; 1 groot en 1 kleiner en enkele eenvoudige receptjes. Afmetingen: 6cm (kleine voet) en 9cm (grote voet) of 6,5cm (klein hand) en 9,5cm (groot hand).

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Iedereen kan bakken! Met dit eenvoudig idee maakt het Duitse merk Birkmann liefdevol uitsteekvormjes en bakvormen voor heerlijke culinaire momenten. Want iedereen verbindt koekjesbakken toch met mooie herinneringen. Denk maar aan de geur van versgebakken koekjes verspreid over het hele huis of aan die overheerlijke cupcakes voor Kerstmis. Birkmann wil groot en klein bij elkaar brengen om lekker samen te kokkerellen en uiteraard om daarna te kunnen zeggen: Eet smakelijk!

product referentie :160156