Coole Shooting Hoops - Basketball spel

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER383

Waar zitten al die basketbalfans? Zin om een balletje te gooien met Tiger Tribe's Shooting Hoops, een zalige bankettraining gewoon bij je thuis of op reis.

Neem het op tegen vriendjes, familie of oefen je solo-vaardigheden, deze speelset is super leuk én super draagbaar. Neem het spel overal mee naartoe ... daag je vader uit, daag je moeder uit, daag je vrienden uit. Wie wordt de topscoorder?

12,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3750901

TypeBehendigheidsspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Origineel Shooting Hoops Basketball Spel van Tiger Tribe kan je alleen of met vrienden spelen. Test je vaardigheden en reflexen tegen de klok met deze innovatieve activiteitenset. Verpakt in een compacte meeneemdoos voor onderweg.

Inhoud speelset:

  • 1 mini-basketbal
  • 1 basketbalring met net, bord en standaard
  • 1 katapult om de bal te katapulteren
  • 1 scorebord
  • 1 scorebladblok

De creatieve Tiger Tribe speelsets zitten in een stevige doos, speciaal ontworpen met opbergvakken om alles veilig in te bewaren, ideaal om in je tas te gooien en overal mee te nemen op reis of restaurant en ook op een rustige dag thuis.

Afmetingen doos: 15 x 21,2 x 4,7 cm
Leeftijd: vanaf 5 jaar

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE! In deze tijden van digitale overbelasting zijn de Tiger Tribe-cadeaus precies waar ouders en kinderen naar verlangen. Hun missie? (Terug) plezier vinden in spelen! TIGER TRIBE doet verbeelding bloeien en speelt perfect in op de aangeboren fantasie van kinderen. Geweldige, creatieve speelsets om mee te scoren! De rijke collectie, ruime keuze, verschillende knappe design, prijs/kwaliteit ... zijn maar enkele redenen waarom dit jonge merk perfect past in De Kleine Zebra familie. Alle producten zijn ontworpen door het fantastische ontwerpteam van Tiger Tribe, gevestigd in Melbourne, Australië. Tiger Tribe-producten vrolijken elk speelmoment op en zijn de leukste cadeautjes om te geven én te krijgen!