NULL

coole speeldoos 'mijn kleine stad'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ22470

Ontdek de wereld in een doosje! De prachtige 'Mijn kleine stad' doos met speeldecor komt met houten figuren: 2 auto's en een stoplicht. De...

29,95 €

19,47 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Ontdek de wereld in een doosje! De prachtige 'Mijn kleine stad' doos met speeldecor komt met houten figuren: 2 auto's en een stoplicht. De figuren en het speeldecor inspireren tot rollenspellen en bevorderen zo het creatief vermogen van je kleintje. Er kan op beide zijden van de doos gespeeld worden. Door een magneetsluiting en lus is de doos eenvoudig mee te nemen. Geschikt vanaf 18 maanden.

Materiaal: doos van stevig karton, figuren van beukenhout.
Afmetingen: 14x14x14 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1414140.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301271