Coole teddybeer Moritz

Staat: Nieuw product

Steiff

KZ21401

Teddybeer Moritz houdt er van om zijn buikje rond te eten en dan lekker te luieren in de zon. Maar de grootste missie van Moritz is een...

79,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Teddybeer Moritz houdt er van om zijn buikje rond te eten en dan lekker te luieren in de zon. Maar de grootste missie van Moritz is een nieuwe knuffelvriend vinden: jij!
Moritz is gemaakt van zacht geweven bont (72% acryl, 28% katoen) dat super zacht en natuurlijk aanvoelt. Opgevuld met synthetisch materiaal. Wasbaar in de machine op 30°. Met CE-label en geel "knop in oor"-label dat aantoont dat ze authentiek zijn en uit de beste familie komen.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2030130.35
Steiff - Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van beeldige knuffels. Steiff gebruikt voor zijn knuffeldieren en beren een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.