Vlieger vleermuis

Coole vlieger - Vleermuis

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO108

Vliegeren is iets waar elk kind van houdt. Het spreekt tot de verbeelding, is superleuk om samen te doen en maakt elke zonnige dag nog leuker. Met deze vleermuisvlieger is dat niet anders!

19,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 713134

CollectieAujourd'hui c'est mercredi
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 4 jaar

Zwarte vleermuis vlieger met lange linten, uit de Aujourd'hui c'est mercredi collectie van Moulin Roty. Makkelijk te monteren, te besturen met de wikkelhandgreep en met handig opbergdoosje. Geweldig buitenspeelgoed voor zonnige dagen aan het strand of in de tuin.

Afmetingen: 130 x 60 cm

Materiaal: glasvezelstaven, polyester en polypropuleen

Leeftijd: vanaf 4 jaar

Aujourd'hui c'est mercredi van Moulin Roty is een collectie vol speelplezier. Want hé het is woensdagmiddag, klaar om een hele middag te spelen? Deze collectie is geïnspireerd op het speelgoed van vroeger en is ideaal voor een middag (buiten)spelen of om mee op reis te nemen. Allemaal compacte spelletjes voor uren en uren speelplezier.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!