Coole zandwagen met extra's

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17238

Bouwdino - HABA (3)

Met deze leuke zandemmerwagen maak jij de zandbak onveilig. Overal waar nodig, lever jij zand aan of komt het wegscheppen. Zeker met het schepje,...

21,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 004859

TypeStrandspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar

Met deze leuke zandemmerwagen maak jij de zandbak onveilig. Overal waar nodig, lever jij zand aan of komt het wegscheppen. Zeker met het schepje, het autovormpje en de zeef erbij, belooft dat uren speelplezier te worden! Inhoud: 1 emmer-wagen, 1 zeef, 1 autovormpje en 1 scheplepel. Materiaal: ABS-kunststof. Voor kleine chauffeurs vanaf 1 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2022.320.60.316
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Bouwdino - HABA
Inspiratie en stories