Eenhoorn Flonkerglans - Party voor Rosalie

Coöperatief spel Eenhoorn Flonkerglans - Party voor Rosalie

Staat: Nieuw product

Haba

HAB090

Gezelschapsspelen van HABA (147)

Wie helpt de eenhoorns, vindt alle vrienden en verzamelt samen de grote wolkenkristallen? Maar haast jullie! Alles moet klaar zijn voor Rosalie op de partywolk aankomt.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302769

Leeftijdvanaf 4 jaar

Joepie, er komt een nieuwe bewoner naar wolkenland! De eenhoorns Flonkerglans, Sterrenstof, Wonderbloem en Toverhart willen het eenhoornkind Rosalie warm onthalen en bereiden een geweldig welkomstfeest voor. Wie helpt de eenhoorns, vindt alle vrienden en verzamelt samen de grote wolkenkristallen? Maar haast jullie! Alles moet klaar zijn voor Rosalie op de partywolk aankomt.

Inhoud doos: 4 eenhoorns: Flonkerglans (roze), Sterrenstof (geel), Wonderbloem (paars) en Toverhart (turkoois), 1 eenhoornkind Rosalie (wit), 1 dobbelsteen, 1 spelbord met draaiende pijl, 8 ronde vriendenkaartjes, 8 vierkante vriendenkaartjes, 10 wolkenkristallen, 1 handleiding in 6 talen: NL, FR, DE, IT, EN en Spaans.

Geschikt voor 2 tot 4 eenhoornlovers vanaf 4 jaar.
Materiaal: karton, hout en kunststof
Speelduur van: 15 min
Illustrator: Stephanie Roehe, Auteur: Kristin Mückel

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
275.5370.99
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories