chouette tente pliable 'Dots Rose'

Cosy indoor speeltent - Dots Rose

Staat: Nieuw product

Ferm Living

KZ29832

Ferm Living kIDs (107)

Waarom niet kamperen in de speel- of woonkamer? Je kinderen zullen zich eindeloos amuseren in hun coole tent met ramen en gordijnen. De kids tent...

115,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

TypeTipi's/Speelhuisjes
KleurRoze
Waarom niet kamperen in de speel- of woonkamer? Je kinderen zullen zich eindeloos amuseren in hun coole tent met ramen en gordijnen. De kids tent is heel gemakkelijk op te vouwen en weg te bergen. Wordt geleverd in een bijpassende hoes.

Materiaal: 100% katoen met een houten frame.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10010002.9
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.
Collectie Ferm Living kIDs
Inspiratie en stories