livre photos Cesar & co Smart Wonders

creatief fotoboek 'César & Co.'

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ30068

Lilliputiens: César de beer (18)

Stop foto's van jezelf, je vrienden en je familie in dit fotoboek en maak zo je eigen verhaal. Zo uniek! Ontdek met César en zijn vriendjes de...

16,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86476

Stop foto's van jezelf, je vrienden en je familie in dit fotoboek en maak zo je eigen verhaal. Zo uniek! Ontdek met César en zijn vriendjes de verschillende vervoersmiddelen.

Maak het fotoalbum nog leuker en download de gratis Lilliputiens app op je smartphone of tablet via de App Store of Google Play. Scan de voorkant van het boek en ontdek de interactieve wereld. Je favoriete Smart Wonders figuren komen tot leven!

De app is ontworpen voor smartphones en tablets met het besturingssysteem iOS6 en hoger en Android 4.0+. Een camera en bewegingssensor zijn vereist.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
172300.45
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: César de beer
Inspiratie en stories