creatief legspel 'kleurenmanen'

creatief legspel 'kleurenmanen'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ22521

Met de kleurenmanen kunnen prachtige patronen worden gelegd: tijdens het vrije spel of door de voorbeelden van verschillende moeilijkheidsgraad...

24,95 €

Add to my wishlist

Met de kleurenmanen kunnen prachtige patronen worden gelegd: tijdens het vrije spel of door de voorbeelden van verschillende moeilijkheidsgraad na te leggen. Met de stukken ontstaan steeds weer nieuwe, fascinerende vormen. Zo oefent je kleintje het herkennen en ordenen van vormen en kleuren. De set bevat 32 kleurenmanen en 1 boekje met voorbeelden. Geschikt vanaf 2 jaar.

Materiaal: beukenhout. Afmetingen kleurenmanen: 6 x 4.4 cm.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.5
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301395