creatief rijgspel 'vlinder'

creatief rijgspel 'vlinder'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ22629a

Wie wil de vleugels van de vlinder met bloemen of hartjes versieren? Ook op het lichaam is er plaats voor mooie rijgplankjes zodat de kleintjes...

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Wie wil de vleugels van de vlinder met bloemen of hartjes versieren? Ook op het lichaam is er plaats voor mooie rijgplankjes zodat de kleintjes hier hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan. Inclusief 2 voorbeeldkaarten (aan beide zijden gedrukt). Geschikt vanaf 3 jaar.

Inhoud: 1 vlinder, 42 rijgplankjes, 3 rijgsnoeren, 2 aan beide kanten bedrukte voorbeeldkaarten.

Materiaal: hout, polyester.
Afmetingen vlinder: 29x27 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
30.5435.80.52
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301124