set de moules pour tout-petits

creatief zandspeelgoed 'vormpjesset voor kleuters'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ24423

HABA - Sun Bistro (25)

Aan de vormpjes, klaar, af: hiermee kunnen ook de jongste zandspeelfans al scheppen, vormen en stempelen zoals de groten. Dat stimuleert het...

4,95 €

Add to my wishlist

Aan de vormpjes, klaar, af: hiermee kunnen ook de jongste zandspeelfans al scheppen, vormen en stempelen zoals de groten. Dat stimuleert het creatief spelen met zand. Het bloemetje en de vlinder zijn zandvorm en stempel in één. Geschikt voor kids vanaf 18 maanden.

Inhoud: 1 schepje, 1 bloemenvormpje, 1 vlindervormpje.
Materiaal: kunststof.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20.512.126.30.341
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301444

Collectie HABA - Sun Bistro
Inspiratie en thema's