jouets de sable créatifs 'jardinage en sable'

creatief zandspeelgoed 'zandkwekerij'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ20769

Bouwdino - HABA (20)

De zandkwekerij is open! Maak met de creatieve zandspeelgoedjes schattige bloemen, bladeren of vlinders of zet een stempel in het zand!...

8,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

De zandkwekerij is open! Maak met de creatieve zandspeelgoedjes schattige bloemen, bladeren of vlinders of zet een stempel in het zand! Uiteindelijk ontstaat er een prachtige zandtuin! De 'zandkwekerij' is gewoon slim bekeken: een zandvormpje en stempel in één. Bovendien wordt creatief met zand spelen gestimuleerd. Materiaal: polypropeen plastiek.
Inhoud: 1 bloemenvormpje, 1 bladervormpje, 1 vlindervompje.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301052

Collectie Bouwdino - HABA
Inspiratie en thema's