Creatieve bellenblaas kit

Staat: Nieuw product

4M

KZ21961

Ken jij de kunst van het bellenblazen? Met de creatieve 'Bubble Science' kit word je een echte pro in zeepbellen van 1 meter maken, zeepbellen...

16,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5603351

Ken jij de kunst van het bellenblazen? Met de creatieve 'Bubble Science' kit word je een echte pro in zeepbellen van 1 meter maken, zeepbellen bevriezen,... Je kan blijven experimenteren en ontdekken! De creatieve bellenblaas kit komt met een duidelijke handleiding en een recept om je eigen bellenblaasoplossing te maken.

Inhoud: bellenblaasbak, ring van kunststof, gekleurd garen, pyramidetoverstaf, kubustoverstaf, bellenblaasoplossing, 2 grote stoppers voor een bellenblaastoverstaf, mondstuk, toverster, tovercirkel, 2 opklikbare toverstaven, 2 grote bellenblaastoverstaven, 2 lange strootjes.
Opgelet: voor sommige activiteiten heb je enkele zaken zoals papier, plakband of een schaar nodig die niet inbegrepen zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
4M - Creatief. Inspirerend. Fantasierijk. Pret. Het speelgoed van 4M stimuleert jonge artiesten hun eigen originaliteit te uiten. 4M motiveert kinderen om de wereld met andere ogen te bekijken. De wetenschappelijk onderbouwde speelkits wakkeren vast en zeker het hart van kleine wizz-kids aan, en zullen hun geest verscherpen. Leren wordt spelen op een wel erg entertainende en prettige manier.