Creatieve DIY kit - Stitch a doll

Staat: Nieuw product

4M

Haak een pop en een knuffeldiertje met de Stitch a doll crea kit! Want wat is er leuker dan met een zelfgemaakt popje spelen?! Dat is...

17,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5602765

Haak een pop en een knuffeldiertje met de Stitch a doll crea kit! Want wat is er leuker dan met een zelfgemaakt popje spelen?! Dat is 2-in-1 fun: eerst creatief aan de slag, daarna poppenmama spelen! De set bevat voorgesneden viltvormen, stof met patroon, 3 klossen met borduurgaren, 2 kunststof naalden, vulling, kantwerk en een gedetailleerde gebruiksaanwijzing. Een gehaakt popje is 30 cm groot en komt met een huisdiertje.

De kit is geschikt voor kids vanaf 8 jaar, ouderlijk toezicht wordt aangeraden. Keuze tussen drie uitvoeringen. De kleuren en de inhoud kunnen afwijken van de afbeeldingen.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
182180.35
4M - Creatief. Inspirerend. Fantasierijk. Pret. Het speelgoed van 4M stimuleert jonge artiesten hun eigen originaliteit te uiten. 4M motiveert kinderen om de wereld met andere ogen te bekijken. De wetenschappelijk onderbouwde speelkits wakkeren vast en zeker het hart van kleine wizz-kids aan, en zullen hun geest verscherpen. Leren wordt spelen op een wel erg entertainende en prettige manier.