Creatieve knutsel kit - Paper Bag

Staat: Nieuw product

Mudpuppy

Open deze craft bag en een wereld boordevol creativiteit en knutselplezier springt je tegemoet! Elke kit bevat vier papieren zakken en meer dan...

19,99 €

13,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 354516

Open deze craft bag en een wereld boordevol creativiteit en knutselplezier springt je tegemoet! Elke kit bevat vier papieren zakken en meer dan 50 accessoires om figuren te maken en te versieren. Zijn alle zakken opgebruikt? Er zijn voldoende accessoires om ook zakjes die je in het huis vindt te versieren! Een helpende hand van mama en papa om voorwerpen uit te snijden kan handig zijn, maar jouw verbeelding is het belangrijkste om het meesterwerk af te werken!

Voor kids vanaf 4 jaar.
Inhoud: vier papieren zakken, accessoires als patroon papier, garen, 'googly' ogen, vilt,...
Afmetingen verpakking: 18 x 28 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
182800.35
Mudpuppy - gelooft in de creativiteit van kinderen en wil daar ook echt iets mee doen. Ze combineren educatie met leuke activiteiten en willen met hun producten de verbeelding en het vrij spelen stimuleren. Dit wil elke ouder in huis hebben. De puzzels hebben een prachtig design en zijn bovendien van top kwaliteit. De metalen doosjes met magnetische aankleedpoppen zijn origineel en mooi. En dan zijn er ook nog de herbruikbare stickers waarmee je de wereld kan ontdekken ... ideaal speelgoed voor in de auto trouwens. En de kleintjes, die kunnen bouwen en puzzelen met de stevige blokpuzzels. Ook de papierlijn van Mudpuppy kan vele kinderen bekoren: mooie dagboekjes, briefpapier ... Doordat ze werken met onafhankelijke artiesten en illustratoren wordt elk Mudpuppy product een uniek geschenk om met trots af te geven aan je favoriete hartendief. Daarnaast zit duurzaamheid en veiligheid in het DNA van Mudpuppy: veel producten bevatten een hoog percentage gerecycleerde materialen en de meeste inkten zijn op plantaardige basis. Dat maakt alles veilig en goed voor onze planeet en de toekomst van onze kinderen.