creatieve magneetspeldoos 'Feeëntuin'

creatieve magneetspeldoos 'Feeëntuin'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ28211

In deze doos zit maximaal puzzelplezier voor alle fans van feeën. Met de diverse achtergronden en veel verschillende feeën, dieren en planten...

19,95 €

Product niet beschikbaar

Add to my wishlist

In deze doos zit maximaal puzzelplezier voor alle fans van feeën. Met de diverse achtergronden en veel verschillende feeën, dieren en planten kunnen telkens weer andere scènes voor de feeëntuin worden gecreëerd.

Ideaal voor onderweg: de puzzelstukken zijn in een metalen doos veilig opgeborgen. Stimuleert de creativiteit. Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.

Leeftijdvanaf 3 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
223.821.50.762
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301950