zandsoftijsdroom, speciale editie

creatieve set zandsoftijsdroom, speciale editie*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ40157

HABA - Sun Bistro (16)

Hartelijk welkom in het grote zandsoftijssalon! Wat mag het zijn? Eén, twee of drie bolletjes in een bekertje, of toch liever romig zandsoftijs in een hoorntje?

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Het softijsseizoen is begonnen! In een beker of op een wafeltje … een verfrissend softijsje uit de kloddertrechter ziet er altijd fantastisch uit! En met de ijslepel worden in een handomdraai mooie bolletjes zandijs gemaakt. Geschikt voor zandijsverkopers vanaf 3 jaar.

Inhoud: 1 kloddertrechter, 1 ijsbeker, 1 ijswafeltje, 1 ijslepel.

Materiaal: PP-kunststof.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
30.99.417.50.168
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :302757

Collectie HABA - Sun Bistro
Inspiratie en stories