cube-univers 'Ma petite maison'

creatieve speeldoos 'mijn klein huisje'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ22484

Ontdek de wereld in een doosje! De prachtige 'Mijn klein huisje' doos met speeldecor komt met houten figuren: 1 moeder, 1 vader en 1 kind. De...

29,95 €

Add to my wishlist

Ontdek de wereld in een doosje! De prachtige 'Mijn klein huisje' doos met speeldecor komt met houten figuren: 1 moeder, 1 vader en 1 kind. De figuren en het speeldecor inspireren tot rollenspellen en bevorderen zo het creatief vermogen van je kleintje. Er kan op beide zijden van de doos gespeeld worden. Door een magneetsluiting en lus is de doos eenvoudig mee te nemen. Geschikt vanaf 18 maanden.

Materiaal: doos van stevig karton, figuren van beukenhout.
Afmetingen: 14x14x14 cm


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1414140.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301272