Muziekdoos - hond

Crochet muziekdoos hond - handmade

Staat: Nieuw product

Anne-Claire Petit

ACP002

Een muziekdoos in de vorm van een hondje. Volledig met de hand gehaakt uit zandkleurig bio katoen. Perfect als cadeautje voor kleine en grote hondenliefhebbers ! Deze speeldoos speelt het Wiegenlied van Brahms. Slaap zacht !

57,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Deze muziekbox uit biologisch katoen is een mooi kraamcadeautje. Op de tonen van het Wiegenlied van Brahms zal baby snel in slaap vallen !

Afmetingen: hoogte 14 cm x breedte 18 cm.

Materiaal: bio katoen, hand crochet, de voering is polyester en de vulling is polykatoen, achterkant geweven katoen.

Wasinstructies: schoonvegen met een vochtige doek.

CE tested

De Nederlandse designer Anne-Claire Petit houdt van traditionele ambachten en dat zie je in haar werk overal terug.  Sinds 2002 concentreert ze zich vooral op een kids & home collectie onder haar eigen merknaam. Zo vertaalt ze haar liefde voor kleuren en natuurlijke materialen in bijzondere voorwerpen. Met al die liefde en energie die door haarzelf en de ambachtsvrouwen die alle handwerk doen in deze prachtige objecten worden gestopt, gelooft Anne-Claire dat deze voor heel lang gekoesterd gaan worden. En daar sluiten wij ons helemaal bij aan.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
184130.18
Anne-Claire Petit - In de wereld van Anne-Claire Petit is 'happy' het codewoord. Met herkenbare kleurenschema's en 'feel good' producten, gaande van een heel uitgebreide dieren familie tot baby speelgoed, van decoratieve objecten tot meubels en van kussens tot tasjes. In deze woelige tijden wil Anne-Claire Petit de traditionele textieltechnieken koesteren door er moderne objecten mee te maken voor hedendaagse interieurs.

product referentie :340-025-076