Cupcake kit - Halloween

Alles om 24 cupcakes te maken en decoreren

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR492

Meri Meri Halloween (38)

Geef je cupcakes een spectaculair griezelig look met deze Halloween cupcake kit.

De gestreepte cakevormpjes en geweldige toppers - waaronder een enge schedel, zwarte vleermuis, glimmende griezel en een prachtige maan - zien er super tof en smakelijk. Een musthave voor je Halloween feestje!

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 198361

CollectieHalloween
TypeCupcake sets
KleurMeerkleurig

Zalige cupcake set Halloween uit de geweldige feestcollectie van Meri Meri, met deze set kan je de mooiste, zelfgemaakte cupcakes decoreren en serveren op je Halloween feestje.

Inclusief caketoppers in Halloween thema met fijne details in glinsterende en zilverfolie. In de kit zit alles om 24 cake'jes te versieren in 4 designs.

Afmetingen doosje: 11,4 x 3,2 x 11,4 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Meri Meri Halloween
Inspiratie en stories