Cute baby pop Mon premier poupon Calin - Mila Fleurs - 30 cm

Staat: Nieuw product

Corolle

COR115

Mon Premier by Corolle (33)

Houdt je kleine ballerina van poppen, dan is dit elegant popje uit de Mon premier poupon collectie van Corolle écht een musthave. Jullie kunnen samen pirouettes oefenen!

Ze is elegant met haar roze tutu, pointes aan haar voetjes en bijpassend haarlint.

43,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100310

CollectieMon premier poupon
TypePoppen
KleurRoze
Afmetingen pop30 cm

Uit de Mon Premier Poupon collectie van Corolle komt dit knap baby popje Calin Mila Fleurs. Mila is gekleed in een zachte kruippakjes met accenten in bloemetjesprint en bijpassend haarlint met strik.

Deze schattige baby pop maakt deel uit van de Mon Premier-poppencollectie die bestaat uit knappe poppen, poppenkledij en accessoires om heerlijk te spelen. Bekijk zeker de volledige collectie!

Lengte: 30 cm
Leeftijd: vanaf 18 maanden

Materiaal: deze pop is klein en licht, lekker zacht om te knuffelen, neemt alle houdingen van een echte baby aan en kan blijven zitten. Haar heldere slaapoogjes sluiten als je haar neerlegt voor een dutje. Het hoofdje, de armen en beentjes van dit schattig speelgoedpopje zijn gemaakt van zachte vinyl - die heerlijk naar vanille ruikt - hét handelsmerk van dit prachtig Frans poppenmerk.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2034110.62
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie Mon Premier by Corolle
Inspiratie en stories