cute mini wolklampje - pink

Cute mini wolklampje - pink

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

KZ31354

Little Lovely lampjes (22)

'A little lovely company' is er op gericht om creativiteit en individuele stijl te bevorderen en het gevoel van plezier en geluk op...

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LTCP054

CollectieLittle Lovely Lights
TypeLampen
A Little Lovely Company figuurWolkjes
Type verlichtingnachtlampje

'A little lovely company' is er op gericht om creativiteit en individuele stijl te bevorderen en het gevoel van plezier en geluk op te roepen. Leuke producten met een 'WOW'-factor die het dagelijkse leven net iets meer 'Lovely' maken!

Zó cute, dit roze wolklampje! Geeft een mooie, zachte gloed in het donker.Doordat er een LED-lamp in zit wordt het materiaal niet heet en kan het veilig door kinderen gebruikt worden.

Je kunt kiezen of je het lampje aan, uit of op timer zet. Wanneer je de timer inschakelt, gaat het lichtje na 15 minuten automatisch uit. Dat spaart de batterijen en is beter voor het milieu! We adviseren je om de timer optie te gebruiken, want de meegeleverde batterijen hebben een levensduur van ongeveer 20 branduren.

Lovely tip: Helemaal in de wolken? Voer dit thema dan in de hele kinderkamer door met een wolkkussen, een wolkenlamp XL, decoratieve mini wolkjes,... te veel om op te noemen!

Kleuren: roze, wit en blauw.
Afmetingen: 16,5 x 9,5 x 8,5 cm;
Materiaal: BPA-, en loodvrij PVC.
Het lampje werkt op 3 LR44 batterijen (meegeleverd)

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.59.58.50.35
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!
Collectie Little Lovely lampjes
Inspiratie en stories