Cute rugzakje small - Bunny

Staat: Nieuw product

ENGEL.

ENG026

Duurzame tassencollectie van ENGEL. (80)

Een rugzak is als een paar schoenen; voor elke gelegenheid zoek je net een andere. Dit schattig exemplaar is voorbestemd om op de rug van jouw kapoen te schitteren, hij doet prima dienst op schooldagen en kan niet ontbreken op de volgende schoolreis of wil je hem al gebruiken voor op kamp te gaan deze zomer? Er past makkelijk een broodtrommel en een drinkbeker in.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Je ziet er niks van, maar hoe leuk is het om te weten dat de buitenkant van deze schattige ENGEL. rugzak is gemaakt van gerecycleerde PET-flessen? Heerlijk mooi en volledig milieuvriendelijk. De binnenkant is gevoerd met polyester. Zowel het grote vak als het voorvak zijn afsluitbaar met een rits. De tas kan op de rug gedragen worden maar heeft ook handvatten. Aan de binnenzijde is een naamlabel gestikt met de tekst: travel with me around the world.

Deze nieuwe bunny-print is nieuw in de collectie en een echte spring in het veld. Jurianne Matter ontwierp deze vrolijke flapoor die helemaal klaar is voor leuke uitjes en spannende avonturen.

Afmeting: 22 x 8 x 28 cm

Materiaal: gerecycleerde PET-flessen, polyester


KleurRoze
CollectieBunny
TypeRugzakken
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.080.280.220.26
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!

product referentie :11.121

Collectie Duurzame tassencollectie van ENGEL.
Inspiratie en stories