ours teddy Carlo

Dappere teddybeer Carlo

Staat: Nieuw product

Steiff

KZ17193

Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Deze stoere beer van Steiff, die de naam Carlo draagt, is...

44,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Deze stoere beer van Steiff, die de naam Carlo draagt, is op zoek naar een vriendje. Gemaakt van zachte pluche dat super zacht en natuurlijk aanvoelt. Carlo kan lekker mee in bed of je vergezellen naar de speeltuin! Afmetingen: 30cm. Wasbaar in de machine op 30°. Met gele "knop in oor"-label dat aantoont dat ze authentiek zijn en een leuk leeuwen shirtje.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03000.35
Steiff - Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van beeldige knuffels. Steiff gebruikt voor zijn knuffeldieren en beren een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.