De Spiekpietjes - memospel

Staat: Nieuw product

Spiekpietjes

DSP017

Wist je dat ... de Spiekpietjes dol zijn op verkleden? Van zeemeermin, clown tot bakkertje... In dit memory spel vind je ze allemaal terug.

Het memo Spiekpietjesspel bevat 32 prachtige uitgesneden figuurtjes en brengt je meteen in de juiste sfeer. Je kan het spelen met jong en oud. Een perfecte work-out voor onze hersenen! 

15,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789463889179

De Spiekpietjes memospel is super fijn om samen te spelen. Deze spelklassieker zit in een Sint jasje en bevat 32 Spiekpietjes. Draai ze om en leg ze op 4 rijen. Draai elke beurt twee spiekpietjes om. Vind je twee identiek Spiekpietjes dan mag je ze uit het spel nemen en win je een punt.

_

Voor wie de Spiekpietjes nog niet zou kennen: De Spiekpietjes zijn kleine geheimzinnige Sinterklaashulpjes. Elk jaar als de blaadjes van de bomen dwarrelen, trekken ze de wereld rond. Ze letten goed op of je dit jaar braaf bent, thuis maar ook in de klas of bij oma en opa. De Spiekpietjes hebben elk hun eigen klein telefoontje waarmee ze alle info naar Spanje kunnen doorbellen. Daar wordt het grote rode boek van Sinterklaas netjes aangevuld en zo heb je meteen het antwoord op de vraag: Hoe weet de Sint toch zo veel over ons? Een geestige manier om de periode voor het Sinterklaasfeest extra magisch te maken.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Lea R.
  •  de 24/11/2020
Leuk spel van de Sint!
Hoe weet Sinterklaas toch zoveel over alle kindjes? Wel, elk jaar rond de verjaardag van Sinterklaas verstoppen de Spiekpietjes  zich bij je thuis of in je klas. Dit zijn de kleinste helpers van de Sint en ze kijken mee of jij heel lief bent, of een beetje ondeugend. De Spiekpietjes zien ook waar je van houdt, en brieven dit door via hun kleine mobiele telefoontjes, zo komt Sinterklaas precies te weten welke cadeautjes jij leuk vindt en of je misschien een extra pakje verdient. Leuke serie prentenboeken van Thaïs Vanderheyden, om helemaal op te gaan in de oh zo leuke en spannende periode rond 6 december. De boekjes zijn humoristisch, overvol en kleurrijk. Dankzij de leuke prenten valt bij elke voorleesbeurt iets nieuws te ontdekken.