decoratieve houten duo veren 'wit'

decoratieve houten duo veren 'wit'

Staat: Nieuw product

Nobodinoz

KZ30666

Pure collectie by Nobodinoz (123)

Houten witte veren DIY decoratie van Nobodinoz ! Een mooie set van 2 houten veren die je overal kan hangen, zoals bijvoorbeeld aan de tipi van je...

13,95 €

Add to my wishlist

Houten witte veren DIY decoratie van Nobodinoz ! Een mooie set van 2 houten veren die je overal kan hangen, zoals bijvoorbeeld aan de tipi van je kleine indiaantjes. De tent krijgt een instant nieuwe look !

Materiaal: koordjes in imitatieleder. Veren gemaakt van laser-gesneden dun MDF-hout. Verf en lak op waterbasis, niet-toxisch. Design bedacht in Barcelona en geproduceerd in de Franse regio Jura.

Lengte van 1 veer: 23cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
52300.35
De bruisende wereldstad Barcelona is de thuisbasis van het design label Nobodinoz. Wanneer je aan Barcelona denkt, denk je meteen aan zon, La Rambla, Gaudí, tapas, La Boqueria,…. Kortom: aan een stevige portie Spaans temperament. Laat nu net kleur, creativiteit, passie, karakter en plezier de trefwoorden zijn die Nobodinoz hoog in het vaandel draagt. Zo doet de uitstraling van dit merk zowel jong als oud genieten. Rugzakken, pennenzakken, tapijtjes, beddengoed, kussens, slabben, slaapzakken, tipi’s,... worden overstelpt met de mooiste kleuren en hipste prints. De unieke designs kan je op verschillende items spotten en combineren onderling erg goed. Er rest nog maar één ding om te doen: gewoon mixen & matchen!
Collectie Pure collectie by Nobodinoz
Inspiratie en stories