jouet de bain design 'canard flottant'

design badeend in sprekende kleuren

Staat: Nieuw product

Kid O

Kid O maakt speelgoed van hoogwaardige kwaliteit dat creativiteit aanwakkert en zin geeft om te ontdekken. Het design prikkelt jonge hersenen,...

7,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5010411

Leeftijdvanaf 1 jaar

Kid O maakt speelgoed van hoogwaardige kwaliteit dat creativiteit aanwakkert en zin geeft om te ontdekken. Het design prikkelt jonge hersenen, waardoor ze hun aangeboren genialiteit laten zien en hun verbeelding de vrij loop kunnen laten.

Stylish en leuk! Deze designer badeend staat prachtig in elke badkamer. De vorm van de eend is zo ontworpen dat kleine handjes hem moeiteloos kunnen grijpen en vasthouden. De stevige naden zorgen ervoor dat er geen water in de eend kan, zodat je eindeloos veel badplezier kan beleven. Kies je favoriete kleur: boterbloemgeel, koninklijk paars of aquamarijn.

Kid O neemt speelplezier en veiligheid heel serieus, en laat al het speelgoed testen door onafhankelijke laboratoria, conform Amerikaanse en Europese veiligheidsrichtlijnen. Alle producten zijn vrij van PVC, BPA, lood en ftalaten. Materiaal: kunststof.
Geschikt voor waterratten vanaf 1 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10189.50.35
Super kindvriendelijk en mooi om te zien: dat is Kid O. Het merk staat voor een prachtige speelgoedlijn die de zintuigen en verbeelding prikkelt. De vormen zijn zo ontworpen dat ze makkelijk te hanteren zijn door kleine handjes. De wielen van de voertuigen zijn van rubber en rollen zonder krassen over elke ondergrond. Kid O maakt leerrijk speelgoed dat ook mooi staat in een modern interieur. Het zal ouders met een zwak voor design zeker bekoren!