deurmat uit kokosvezel 'Hello You Lovely People'

deurmat uit kokosvezel 'Hello You Lovely People'*

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ23777

Hoe verwelkom je jouw gasten beter dan met een hartverwarmende groet?! Op de ronde deurmat van Bloomingville staat de vriendelijke spreuk...

57,00 €

Add to my wishlist

Hoe verwelkom je jouw gasten beter dan met een hartverwarmende groet?! Op de ronde deurmat van Bloomingville staat de vriendelijke spreuk Hello You Lovely People. Zo ben je heerlijk gastvrij en voelt iedereen zich meteen welkom! De deurmat is gemaakt uit kokosvezel en is een echte eyecatcher in de inkomhal. Diameter: 70 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
701.5702.2
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.

product referentie :76200005