hoeslaken (70x160) 'royal blue'

Diep blauw hoeslaken junior Royal Blue - 160 x 70 cm

Staat: Nieuw product

Sebra

SEB046

De diep blauwe kleur zorgt voor rust en stijl in je kleine dromer zijn meegroeibedje. Dit streelzacht hoeslaken voor de ledikantmatras is van het Deense merk Sebra en ook verkrijgbaar in 2 andere stijlvolle tinten.

24,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1009102

Stijlvol ledikant hoeslaken Royal Blue van Sebra, voor rond de grote matras van het meegroeibedje Sebra. Er is ook een kleinere variant voor het ledikant matrasje.

Materiaal: 100% katoen, met GOTS label

Afmetingen: 70 x 160 cm

Het Deense Sebra staat voor moderne, functionele ontwerpen in rustige en altijd stijlvolle kleuren. Ze hebben een passie voor wat mooi is en dat voel je in elk van hun producten. Een groot deel van de collectie wordt met de hand gemaakt en er wordt zoveel als mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, wol en eco-katoen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.040.250.220.34
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.