Dierenalfabet engels A-Z

Spelenderwijs kleuren, dieren en letters leren

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT044

Jouw schattebout zal een hoop plezier beleven aan dit A-Z dierenalfabet. Match de juiste letter met het juiste kaartje én leer ze meteen ook schrijven als je het kaartje omdraait.

Van de peutertijd tot ze in 1e of 2e leerjaar zitten is dit een leuk spel om samen te ontdekken en te leren. Het kan dus lekker lang meegaan en is uiterst duurzaam geproduceerd zoals al het speelgoed van Plan Toys.

39,09 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : STOP

SamenstellingenHout
CollectieLearning & Education
TypeSpelletjes*
Leeftijdvanaf 2 jaar
STOP/FINISTOP

Het alfabet leren kan ook op een speelse manier en deze dierenalfabet set van Plan Toys is daar perfect voor. In een handig zakje zitten de 26 letters uit het alfabet gemaakt uit duurzaam gerecycleerd rubberhout. De dubbelzijdige kaartjes geven met een kleurrijke tekening een tip naar de letter bij hen past. Match de juiste tekening met de juiste houten letter en op de achterkant van elk kaartje staan er ook nog eens instructies om de letters te leren schrijven. Dubbele pret dus!

Geschikt voor kindjes van 2 jaar en ouder

Materiaal: rubberhout, papier

Plantoys wil op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruikt daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.72
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.