jolie parure de lit bébé 'Forest Grey'

dierrijke bedset 'Forest Grey' 100x140

Staat: Nieuw product

Sebra

KZ29796

Altijd al eens in het bos willen slapen met hertjes, uilen en vosjes om je heen? Laat je meeslepen in een bosrijke droomwereld met dit mooie...

64,95 €

45,47 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Altijd al eens in het bos willen slapen met hertjes, uilen en vosjes om je heen? Laat je meeslepen in een bosrijke droomwereld met dit mooie beddengoed van het Deense designmerk Sebra.

De bedset bestaat uit een kussensloop en dekbedovertrek en is in een mooie grijze kleur. De bedset heeft een GOTS-certificaat wat betekent dat de set op een milieu en maatschappelijk verantwoorde manier geproduceerd is.

Afmetingen: 100x140 cm
Materiaal: 100% biologisch katoen
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10014000.7
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.