diner bord met rustgevende print

Staat: Nieuw product

Rice

Dit bord brengt tegelijkertijd rust en kleur aan tafel door zijn nostalgische print! Ideaal voor het avondmaal, maar ook leuk om hapjes op te...

13,90 €

9,04 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Dit bord brengt tegelijkertijd rust en kleur aan tafel door zijn nostalgische print! Ideaal voor het avondmaal, maar ook leuk om hapjes op te serveren. De beeldige tekening creëert een gezellige, warme sfeer aan tafel. Smakelijk! Kies tussen 3 sfeervolle prints. Diameter: 25 cm. Materiaal: melamine.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
250250.35
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.

product referentie :MELRP-ANDXC