kit créatif 'perles'

DIY knutselset 'Kralen'

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Met de knutselset van Souza for kids beleef je dubbel zoveel plezier. Eerst creatief aan de slag om sieraden te maken, daarna een knotsgekke verkleedpartij met je zelfgemaakte prinsessen accessoires! De knutselkit bevat houten kralen in verschillende vormen en kleuren en een band om de kralen op te rijgen. Keuze uit twee uitvoeringen.

9,95 €

Add to my wishlist

Met de knutselset van Souza for kids beleef je dubbel zoveel plezier. Eerst creatief aan de slag om sieraden te maken, daarna een knotsgekke verkleedpartij met je zelfgemaakte prinsessen accessoires! De knutselkit bevat houten kralen in verschillende vormen en kleuren en een band om de kralen op te rijgen.

Keuze uit twee uitvoeringen.

Niet geschikt voor kids jonger dan 4 jaar.

Deze video toont alvast hoe je te werk moet gaan!


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd "net iets anders" en razend populair. De collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.