DIY Slinger - Magic

Eyecatching feestdecoratie met slingers en letterbanner

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR594

Abracadabra! Tover je feest om tot een magische party om nog lang over te praten met deze schitterende magic slinger.

Feestgangers zitten meteen in de juiste sfeer wanneer ze deze prachtige decoratie zien! Eenvoudige zelfmontage vereist.

24,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 215128

CollectieMagic Party
TypeSlingers
KleurMeerkleurig

Knappe Slinger Magic van Meri Meri is opgebouwd uit 3 delen. Slinger 1 is voorzien van goudkleurig koord en 5 halve pinwielen, de 2e slinger heeft gouden touwkoord en 20 crêpe papieren slingers in rood, wit, blauw, zwart en goud. Slinger 3 heeft metallic draad met een letterbanner - versierd met dikke gouden glitter - dat het woord Abracadabra toont. Dit magisch stukje feestdeco wordt geleverd met instructies om je te helpen deze sensationele decoratie snel en gemakkelijk op te hangen. Makkelijk aan te vullen mert de rest van de Magic Party feestcollectie >

Materiaal: milieuvriendelijk papier en afgewerkt met milieuvriendelijke glitter

Afmetingen: 3 meter lang

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes, toffe accessoires en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Judith C.
  •  de 13/10/2021
Zeer fijne versiering!
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.