Dobbelspel - Tiny park

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (133)

Je bouwt een nieuw pretpark! Maar wat gebeurt er? Vlak ernaast trekken je concurrenten een eigen pretpark op. Dat betekent dat je goed moet plannen.

Dankzij de juiste mix van risico's nemen en geluk met de dobbelstenen kun je de gegooide attracties zo op het bouwterrein zetten, dat er geen leemtes ontstaan en je jouw pretpark als eerste kunt openen!

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302744

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Een spannend Haba dobbelspel met eenvoudige spelregels en speelplezier voor het hele gezin!

Inhoud van de speldoos: 4 bouwterreinen, 48 attractiekaartjes (in zes verschillende vormen), 5 dobbelstenen, 1 stickervel en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Voor spelers van 5 tot 99 jaar oud
Materiaal: karton en beukenhout
Aantal spelers: van 2 tot 4 spelers
Spelduur: ca. 10 minuten
 
 

 

 

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
23.84.515.80.42
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories