Dodo dominospel - Khaki multi mix

Modern gezelschapspel in mooie tinten

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD3625

Stijlvol spelen met Liewood (191)

Zin in een spelletje domino? Deze hedendaagse Liewood dominoset is een spelklassieker in een modern jasje.

Diepe kleuren en fijne materialen, ideaal om samen met je mini te spelen of cadeau te doen aan een kleine hartendief die je nauw aan het hart ligt.

33,00 €

19,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW13058 4008

CollectieDodo
TypeDomino
PrintsKhaki multi mix
KleurMeerkleurig
Korting- 40 %

Dodo dominospel Khaki Multi mix van Liewood bestaande uit 28 dominostenen - gemaakt van siliconen - waardoor elk steentje een geweldige grip heeft voor kleine vingertjes en dus makkelijker op zijn plaats gezet kan worden. Dit spel komt in een mooie doos en is ook verkrijgbaar in andere Liewood kleuren.

Kleintjes kunnen urenlang de stenen achter elkaar plaatsen aan de hand van de kleine beertjes op elke steen en domino-omwerpingswedstrijden houden. Dit spel wordt geleverd in een doos om makkelijk op te bergen en veilig te bewaren.

Leeftijd: vanaf 3 jaar - vanwege kleine onderdelen
Materiaal: 100% siliconen
Afmetingen: 2,7 x 5,4 x 0,9 cm

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories