dol prentenboek 'Feestmaal voor de koning'

dol prentenboek 'Feestmaal voor de koning'

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ22623

Vogelspin heeft voor de jarige Koning Leeuw een verrukkelijke, prachtige feesttaart gemaakt. Bovenop ligt als pronkstuk een extra mals stukje...

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Vogelspin heeft voor de jarige Koning Leeuw een verrukkelijke, prachtige feesttaart gemaakt. Bovenop ligt als pronkstuk een extra mals stukje vlees. Maar... als Vogelspin de taart even de rug toedraait, verdwijnt juist dat smakelijke topje van de taart.
Vogelspin is woedend! Wie is de dader? Hij struint de jungle door om alle dieren in hun bek te kijken, en wee het gebeente van degene bij wie hij ook maar het kleinste spoor tussen de tanden aantreft. Hoe zal dat aflopen?!

Kinderboekenschrijfster Marlies Verhelst debuteert bij Lemniscaat met 'Feestmaal voor de koning'. Woest als de jungle zijn de illustraties van Linde Faas. Haar spin gaat spetterend van woede op stap om verhaal te halen. Elk dier is een feest op zich!

ISBN: 9789047706694
Pagina's: 32

Auteur: Marlies Verhelst

Illustraties: Linde Faas


Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurMarlies Verhelst
IllustratorLinde Faas
Genreprentenboek
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
222600.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.