jouet de sable 'pelle mécanique'

dolle graafmachine voor in de zandbak

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17296

Bouwdino - HABA (12)

Deze leuke graafmachine staat voor zandspeelplezier in het kwadraat: zand scheppen en daarna vervoeren. Met dit coole speelgoed maak jij de...

17,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7790

Deze leuke graafmachine staat voor zandspeelplezier in het kwadraat: zand scheppen en daarna vervoeren. Met dit coole speelgoed maak jij de zandbak gegarandeerd onveilig! Dankzij een eenvoudig vastzetmechanisme blijft de laadopening wijd open staan. Materiaal: polypropeen, banden van ftalaatvrij PVC.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
26.615.714.50.446
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Bouwdino - HABA
Inspiratie en stories