Dolleuk prentenboek - Papadag

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ23527

In dit grappige prentenboek laat een vader zien wat hij allemaal meemaakt met zijn netgeboren zoon. Bietjes eten, naar de dierentuin, luiers verschonen, wandelen in het park, samen spelen en cadeautjes uitpakken op de eerste verjaardag. Een boek waarin iedere vader zich in zal herkennen!

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurPhilip Waechter
IllustratorPhilip Waechter
GenrePrentenboek

In dit dolleuk prentenboek Papadag laat Waechter met kenmerkende stijl zien hoe papa met zijn kleine omgaat. De onderwerpen worden komisch gekenschetst. Ideaal cadeau voor jonge vaders. 

Auteur: Philip Waechter
Illustrator: Philip Waechter
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Aantal pagina's: 54
Formaat: 20,5 x 16,4 x 1,1 cm
ISBN: 9789047701132

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
201600.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.