Donny strandset - Dusty mint multi mix

Duurzame driedelige set strandspeelgoed van Liewood

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD6057

Naar het strand met LIEWOOD (238)

Als mooi en duurzaam samen gaan zijn we bij De Kleine Zebra altijd fan!

Ga lekker spelen in het zand, water halen in de zee, maak torens, schup putten tot in Australië met deze muntgroene strandset gemaakt uit zacht materiaal dan lang meegaat.

26,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14849 8002

CollectieDonny
TypeStrandspeelgoed
PrintsDusty Mint
KleurMuntgroen

Donny strandset Dusty Mint Multi mix staat garant voor urenlang speelplezier op het strand, de zandbak of in het zwembad. Deze duurzame set bestaat uit een emmer met een handvat, een schep en een hark en is super gemakkelijk schoon te maken.

Materiaal: 50% tarwestro en 50% polypropyleen- CE-gemarkeerd
Afmetingen: 2,9 x 13,4 x 8,2 cm

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot modern kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Naar het strand met LIEWOOD
Inspiratie en stories