drijvende bad thermometer 'Moby'

Drijvende bad thermometer 'Moby'

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

KZ27455

In bad met Skip*Hop (9)

Om de juiste temperatuur te weten voor baby's badje is deze Moby thermometer ideaal. De drijvende walvis gaat automatisch aan wanneer je hem in...

19,90 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 235104

Om de juiste temperatuur te weten voor baby's badje is deze Moby thermometer ideaal. De drijvende walvis gaat automatisch aan wanneer je hem in water legt. Dankzij de display die van kleur verandert, kan je heel eenvoudig zien of het water "te warm", "juist goed" of "te heet" is. Na het baden zuigt de thermometer zich vast aan de badrand, tegels of glas. Batterijen inbegrepen. Vrij van BPA & ftalaat. Geschikt vanaf de geboorte.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!
Collectie In bad met Skip*Hop
Inspiratie en stories